Ota yhteyttä 050 464 6272
Jatko-ohjaamot

Jatko-ohjaamot

Jatko-ohjaamolla kasvatat kätevästi pakettiauton tai kevytkuorma-auton matkustus- tai työskentelytilaa. Tarvitsetko esim. lämmitettyä matkustustilaa lisäistuimineen? Vuoderatkaisua retkeilyautoon? Viihtyisyyttä multimedia- ja äänentoistolaitteistolla? Jotain mitä emme itse olisi tulleet edes ajatelleeksi? Sinä ideoit, me toteutamme.

 

Maksimoi mukavuus – kuljetuskapasiteetista tinkimättä

Kauttamme saat sekä uudet että käytetyt jatko-ohjaamolla varustetut ajoneuvot. Varustelemme jokaisen jatko-ohjaamoajoneuvon juuri asiakkaan toiveiden ja käyttötarpeen mukaan. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ajoneuvon pienimpäänkin yksityiskohtaan, jotta ajoneuvosta tulisi juuri mieluisa Sinulle!

 

Voit vaikuttaa mm. penkkimäärään ja järjestykseen, sisustan värimaailmaan, verhoilumateriaaleihin, äänentoistoon, ulkopuolen varusteisiin, vuoderatkaisuun, tavaratilan hyllyihin ja ajosiltoihin, matkustamo- ja tavaratilan lämmitykseen yms.

 

Jatko-ohjaamo on hyvä ratkaisu niin yrityksille kuin yksityisille, jotka haluavat yhdistää tilavat matkustustilat ja suuren tavarankuljetuskapasiteetin.

 

Kerro toiveesi meille >

 

Kiinnostuitko?

Kysy lisää palveluistamme tai autoista. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!